BERSA BP9CC, GBB, CO2

Model/varenr.: 17308

BP9CC er en semi-automatisk 6 mm hardball pistol fuldt licenseret af Bersa. Det er en let og kompakt blowback pistol, med et ergonomisk design, der forbedrer line-of-sight. Den er drevet af en 12g CO2 patron gemt i grebet og BB's er sat i et udtageligt magasin. En integreret railskinne giver mulighed for montering af taktisk lygte eller andet grej. Grebet og metal slæden bærer autentiske Bersa markeringer og hver pistol bliver leveret med unikt serienummer.
   
Features:
- Indbygget rail.
- 3-sigtemiddel system.
- Løbsgevind til lyddæmper.
- Sikring medfølger (ikke monteret).
- Gas blowback.
   
BP9CC er den første polymer ramme pistol fra Bersa, den argentinske skydevåben producent, kendt over hele verden for at producere pålidelige, økonomisk overkommelige håndvåben. Siden 1958 har Bersa ®  fremstillet nøjagtige, pålidelige og robuste håndvåben samt udnyttet avancerede teknologier parret med en historie af innovation. Det argentinske militær, samt ordensmagter rundt om i verden, har brugt Bersa ® håndvåben som deres officielle håndvåben. Bersa ® er i dag en af ​​de største privatejede selskaber i Argentina.

 

Specs:

Længde: 168 mm
Løbslængde: 74 mm
Mag. Kapacitet: 15 skud
Hop Up Type  Justerbar
Udgangshastighed: 122(400) ms/fps
Vægt: 595 g
Energi: 1,5 Joule
Blowback: JaLink til del tegning

 

 

799,00 DKK
Lager: 14 stk tilbage på lager
Vægt: 0,713 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser
13/04/2021

Den er super god men den seterate safety falder af fra gang til gang fordi den ikke er indbygget. Ellers er den super fed og jeg elsker den

Tilføj anmeldelse: