Taktisk Pistol kuffert, vandtæt 6x21x29 cm

Model/varenr.: 19490

Beskyt din Airsoft pistol, luftpistol eller andre små skydevåben, uanset om de er i transit eller i opbevaring, i en tyk og holdbar, skumpolstret, stød- og slagfast pistol kuffert i høj kvalitet.

Med god plads er denne Taktiske Pistol kuffert i stand til, at rumme enhver airsoft pistol (eller luftpistol eller skydevåben) med en længde på mindre end 290 mm, denne fantastiske pistol kuffert har også masser af plads til tilbehør, reservemagasiner og batterier.

Det er en stærk slagfast polymerkasse med bløde indvendige skumindsatser til, at beskytte dine hardball pistoler mod slag eller fald under transport. Pick and Pluck skumindsatser er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for, at lave dit eget en unikt formet skum indsats mønster, der passer til din yndlingspistol.
Hook and Eye-paneler på det ydre kabinet giver dig mulighed for nemt at vedhæfte ID-patches, teaminsignier eller andre logoer, du ønsker, mens de blå accenter, der er sat på kassen, skaber et stilfuldt look.

Pistol kufferten er designet til, at tage en hård behandling, den er også IPX7 klassificeret vandtæt og har en EPDM gummitætning, der beskytter dit udstyr i vådt vejr eller endda i tilfælde af en oversvømmelse under opbevaring.
To-trins låse og robuste hængelås-sløjfer gør det muligt at låse den sikkert for at forhindre, at nogen roder med din pistol.
Der er også et behageligt foldbart håndtag, som gør denne taktiske pistol kuffert behagelig, at transportere, også selvom du har en pistol og div. hardball grej i den.

Funktioner:

Hook and loop fastener panel til, at fastgøre dine yndlingspatches og insignier
To låse til en solid og fast lukning
To hængelåssløjfer (hængelåse medfølger ikke) til at sikre dine våben, når de er uden opsyn
Skumindsatser, der kan tilpasses
Foldetui greb
EDPM gummitætning til beskyttelse
Pladsen inde i kufferten til pistoler er op til en størrelse på maks. 290 x 210 mm

199,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Vægt: 0,914 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: