Pulsar Quantum XD38S Termisk kikkert / kamera

Model/varenr.: PQ-XD38S

Pulsar Quantum XD38S er den nyeste termiske kikkert fra Pulsar og er intet mindre end fantastisk både med hensyn til billedkvalitet og funktioner. Bl.a. har den en Frame Rate på 50Hz.

Den er designet til at observere om natten og om dagen, hvor fx kikkerter, udsigtskikkerter og natkikkerter giver op. Pulsar Quantum kan se gennem tåge, røg og andre forhindringer, såsom græs, buske og træer.

Den termiske kikkert er en kombination af et microbolometer med høj opløsning, Germanium linse, og et frostsikkert OLED Display.

Pulsar Quantum XD38S har 2,1x forstørrelse og digital zoom på 2x og 4x, hvilket giver en total forstørrelse på helt op til 8.4x. Princippet i en termisk kikkert er baseret på at vise forskellen i temperatur på de observerede objekter. Billedet vises i OLED Displayet som "White hot" eller "Black hot". Men til forskel på andre termiske modeller, kan Quantum XD38S også vise billedet i flere forskellige farver. Den har ialt 6 forskellige farve paletter, hvilket er en kæmpe fordel i mange situationer.

På knapperne kan man styre On/Off, Sensor kalibrering, Billedvisning(White hot/Black hot, farver) osv. Knapperne er store så de kan betjenes med handsker. Aktivering og betjening af "Running time setup, video output, brightness og kontrast" kan betjenes med et "Encoder Wheel", som er en knap, der kan drejes rundt.

Pulsar Quantum er udstyret med et stik til video og et stik til ekstern strømforsyning, Pulsar EPS3 og EPS5.

Pulsar Quantum har en opstartstid på 5-7 sekunder, og et stabilt billede uden forvrængning og tunnel effekt, over hele synsfeltet. Kikkerten kan bruges fra -20° Celsius til +50° Celsius.

Der er en Weaver Rail på siden af kikkerten til at montere ekstra tilbehør, såsom batteripakker eller video-optagere.

  • Meget nem at betjene
  • Termisk kikkert til brug under alle vejrforhold og lysforhold
  • Frame Rate på 50Hz
  • Kan se mennesker op til 950 m og biler op til 2000 m
  • Ekstra batteri pakke kan tilsluttes
  • Optager kan tilsluttes
23.027,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: