Colt Peacemaker sølv - kort

Model/varenr.: 180384

I 1832, da Samuel Colt kun var 18 år gammel, begyndte han at udvikle en revolutionerende mekanisme, der ville ændre våbenhistorien: revolveren, den perfekte syntese mellem pepperbox og roterende flintlock-våben, som var de eneste gentagne skydevåben på det tidspunkt. Hans pistol er mere pålidelig og hurtigere end nogen anden, og den overskyggede alle tidligere våbenmekanismer i løbet af få årtier.

I 1836 patenterede Colt Colt Paterson, den første af en lang række vellykkede revolvere: Colt Walker, Colt 1848 Dragoon, Colt Model 1851 Navy, Colt Model 1860 Army og frem for alt den mytiske Colt Model 1873 Single Action Army, med tilnavnet "Peacemaker" ".

Selv efter grundlæggerens død i 1862 fortsatte Colt Firearms Company med at innovere og forførte altid civile såvel som politi- og militærstyrker rundt om i verden med skydevåben, som Colt 1911, Colt Python eller den velkendte M16-rifle og dens derivater.

Colt peacemaker tromlerevolver på gas. den er fremstillet i fuld metal og flot krom farve. Colt peacemaker er en single action revolver, det vil sige, at hanen skal trækkes tilbage for hvert skud, ligesom en original Colt peacemaker.
Den skal genlades på højreside af tromlen hvor der kan åbnes indtil tromlen og patroner isættes.

* Skyder ca. 100 m/s (1 Joule)
* Magasin kapacitet 6 kugler.
* Vægt 941g
* Længde 260mm
* Løbs længde 117mm
* Inderløb 6,03
* Singel action.
* Fremstillet i fuld metal.
* Originale Colt markeringer

1.695,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,157 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: