Challenger GS 3,5x50

Model/varenr.: 74097

Challenger GS 3,5x50 
 
Natkikkert model Challenger GS 3,5x50 har en forbedret generation 1+ CF-super tube, som forbedrer opløsningen i forhold til en almindelig generation 1 nightvision. Opløsningen er på 42 lp/mm (linjer per milimeter) og giver dermed en utrolig skarphed og kontrast i billedet. Denne natkikkert er en generation 1+ nightvision med en kant-til-kant resolution, der er klar i billedet, forvrængningsfri og geometrisk præcist billede i  hele billedfeltet.
Dens indbyggede IR (infrarødt lys) gør det muligt at se i total mørke, hvor natkikkerten ikke har mulighed for at forstærke eksisterende lys, som f.eks. i en mørk hal. Designet på den indbyggede IR er således, at man ikke kan tænde for IR ved et uheld.
Challenger natkikkerten er robust bygget i metal og plastik som sikrer en høj robusthed,  og som samtidig sikrer et godt greb i alle vejrforhold.
Challenger GS 3,5x50 har en lang række anvendelses muligheder såsom gåture/cykelture i naturen om natten, natorientering, turisme, jagt, vagt af industrielle faciliteter og privat ejendom, militær anvendelse, patruljering og redningsopgaver.
Generation 1+ lysforstærknings tube

Høj opløsning

Vejrtæt krop i metal og plastik

3 års garanti mod alle fabrikationsfejl
Leveres inkl. slidstærk bæretaske samt bære-
   rem.
Forstørrelse Objektiv diameter Strøm Vægt Dimensioner
3,5x 50mm CR123A 3v 500g 234x79x57mm
         

2.899,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: