Challenger G2+ 1x21

Model/varenr.: 74091

Challenger G2+ 1x21
 
Natkikkert model Challenger G2+ 1x21 er lille og let og har en fantastisk generation 2+ billedkvalitet. Denne model er en såkaldt multifunktionel night vision, da den både kan bruges som en 1-øjet natkikkert, som hovedmonteret goggles (såfremt den bruges som goggles, kan den bruges både til det højre som det venstre øje). Derudover kan den tilkobles et dag riffelsigte eller kollimator sigte.
Denne natkikkert er en generation 2+ nightvision med en kant-til-kant resolution. Den er klar i billedet, forvrængningsfri og geometrisk præcist billede i hele billedfeltet.
Challenger G2+ er udstyret med en vidvinklet IR (infrarød). Den indbyggede IR på denne natkikkert virker på kortere afstande, men der kan installeres en ekstra kraftig justerbar IR. Designet på den indbyggede IR er således, at man ikke kan tænde for IR ved et uheld.
Challenger G2+ har en lang række anvendelses muligheder såsom gåture/cykelture i naturen om natten, natorientering, turisme, jagt, vagt af industrielle faciliteter og privat ejendom, militær anvendelse, patruljering og redningsopgaver.
Generation 2+ lysforstærknings tube

Hovedmontering medfølger

Vejrtæt krop i metal og plastik

3 års garanti mod alle fabrikationsfejl
Leveres inkl. slidstærk bæretaske, bære-
   rem samt hovedmontering.
Forstørrelse Objektiv diameter Strøm Vægt Dimensioner
1x 21mm CR123A 3v 400g 163x79x57 mm
         

16.849,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: