LiPo 7.4V 550mAh 20C batteri til AEP med MOSFET

Model/varenr.: GZ-034675

LiPo 7.4V 550mAh 20C batteri til AEP med MOSFET

Electro River ™ er et nyt produkt af enestående kvalitet på markedet for LiPo-batteripakker. Producenten har skabt et produkt, der matcher kvaliteten af de bedste spillere på batterimarkedet, samtidig med at det er til en overkommelig pris. Mærket tilbyder både pakker med meget lang levetid og pakker, der er designet med tanke på begrænset plads til strømforsyning - selv batteripakker, der ligner en cigarettænder i størrelse!

Den høje kvalitet af kabler og stik garanterer maksimal udnyttelse af batteriets energipotentiale ved at minimere tab under energioverførslen. Dette forhindrer også, at kontakterne overophedes. Hver celle er blevet beskyttet med NanoSafe®-systemet for at minimere potentiel antændelse af pakken som følge af alvorlig beskadigelse.

Takket være Subzero Power®-teknologien er ydeevnen ved lave temperaturer blevet væsentligt forøget. Selv ved temperaturer under nul er selvafladningsraten meget lav. Den høje troværdighed af hver enkelt celle og andre elementer sikrer minimal intern modstand og spændingsmodstand under belastning. Som følge af ovennævnte egenskaber blev der opnået op til 20 % flere opladningscyklusser end i andre Li-Po-batterier! Dette gør Electro River ™-produkterne til et attraktivt tilbud både for begyndere og avancerede brugere af LiPo-batterier.

Lithium-ion-polymer-pakker (LiPo) er efterfølgerne til de velkendte litium-ion-pakker (LiIon). Den største fordel ved LiPo-batterier er forholdet mellem kapacitet og størrelse. De er meget kompakte i størrelse, samtidig med at de har en meget høj strømeffektivitet, hvilket gør det muligt at vælge den rigtige pakke til praktisk talt alle AEG-replikker. De har ikke den såkaldte "memory-effekt". De kan oplades meget ofte uden at blive afladet først. Hyppig opladning er fordelagtigt for denne type batterier.

Husk, at LiPo-pakken ikke må aflades under 3V pr. celle og ikke overoplades over 4,2V pr. celle. En anden fordel ved LiPo-pakker er den lille procentdel af selvafladning. En ubrugt pakke mister ca. 3-5 % energi om måneden. Du bør holde øje med pakken, for ved meget langvarig opbevaring kan afladning under den tilladte minimumsværdi (3V pr. celle) og irreversible kemiske reaktioner medføre forringelse af pakkens egenskaber, herunder permanent beskadigelse og i ekstreme tilfælde - antændelse. En ubrugt LiPo-pakke bør have en gennemsnitlig opladning på ca. 70 %.

Når LiPo-pakker anvendes korrekt, er arbejdstiden for LiPo-pakker i gennemsnit 500-700 cyklusser Et vigtigt aspekt er den temperatur, ved hvilken LiPo-pakker kan fungere. I modsætning til andre genopladelige batterier kan LiPo-celler klare sig godt ved lave temperaturer. I stedet bør de oplades ved stuetemperatur. For at bevare LiPo-batteriernes gode tilstand bør de afbalanceres under opladning med det servicestik, som de fleste LiPo-pakker har (en god LiPo-oplader har en indbygget balancer).

129,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: