9.9V 1000mAh 20C LiFe DEAN STIK

Model/varenr.: 19687

Dette nye kompakte LiFe 9,9 V-batteri er specielt designet til at passe perfekt i batterirummet på EVO-serien af AEG'er, men vil også være velegnet til andre kompakte hardballvåben, hvor batteripladsen er begrænset.

Med sin 3-celle i én blok-konstruktion passer dette 9,9v-batteri perfekt ind i EVO's modtagerplads. På trods af sin lille størrelse indeholder det stadig 1000 mAh, hvilket giver mulighed for langvarig brug. Dette nye 9,9v-batteri er specielt designet til at være lettere at passe ind i EVO end LiFe-batterier med flere stænger og er særligt velegnet til AEG'er, der kører med ca. 1 Joule udgangseffekt som f.eks. M95-varianterne af EVO'en.

Mange AEG-brugere foretrækker nu LiFe-batterier, da de kan give en bedre effekt i en mindre pakke ved mellemliggende spændingsområder. De fleste LiFe-batterier har omtrent samme størrelse som et minibatteri og har samme effekt som et NiMH-batteri af stor type. Disse kompakte LiFe-batterier gør det unødvendigt at bruge batterislynger, batterikasser eller store batterier, der er fastgjort til mere kompakte pistoler. Alt dette betyder, at LiFe er en fremragende strømkilde til små karabiner, PDW'er, SMG'er osv. Ved at bruge disse kompakte, men kraftige batterier behøver du ikke længere at bekymre dig om at ødelægge pistolens udseende med eksterne strømforsyninger eller løbe risikoen for at løbe tør for strøm midt i en airsoftkamp.

I modsætning til traditionelle batterier giver LiFe en stabil skudhastighed under hele brugen, og det er ikke nødvendigt at aflade LiFe-batterier, før de genoplades, hvilket gør det muligt at oplade batteriet mellem kampene.

Specifikationer for batteriet:

Konfiguration: en blok.
Spænding: 9,9 V.
Kapacitet: 1000mAh.
20C kontinuerlig afladning, 35C burst afladningsstrøm
Leveres med justeret balance stik.
Dette batteri er egnet til AEG'er, der arbejder under 1,1 Joule udgangseffekt.
175 x 21 x 11 mm


For at forlænge levetiden for et LiFe-batteri:

For at forlænge levetiden af et LiFe-batteri må batteriet aldrig aflades helt.
Stop med at bruge batteriet i det øjeblik, du hører, at skudhastigheden begynder at falde.
Oplad batteriet, før det opbevares.

199,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,088 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: