Handsker, The Original, Covert, Size M

Model/varenr.: 17041

Original handske er designet og fremstillet til at klare de hårdeste opgaver, du kan kaste efter den, og den giver en vindende kombination af alsidighed og ydeevne. Håndfladen og fingerspidserne i Clarino-syntetisk læder forlænger handskens levetid, mens manchetlukningen med krog og løkke i termisk plastgummi og tovejsstretch-spandex-overdelen giver en perfekt pasform.
Tommelfinger og tommelfinger med dobbeltlag giver ekstra materiale i dette område, hvor der er stor slitage, for at forlænge handskens levetid. Dette ekstra lag hjælper med at forhindre vabler og giver mulighed for uafbrudt arbejde.

Forstærket tommelfinger og fingre
Kan vaskes i maskine
CE EN 420 og EN 388 certificeret, din garanti for kvalitet


Fås i Covert (helt sort) coyote, woodland, foliage green og sort.

I dag er Mechanix Wear præstationstaktiske handsker.
Utallige timers test, omhyggelig kvalitetskontrol og produktudvikling går til at lave en højtydende taktisk handske, der beskytter dine hænder mod elementerne og har funktioner, der gør ethvert job lettere.
Der er solgt 20 millioner par Mechanix Wear-handsker på verdensplan, og de bæres af politibetjente, artillerisergenter, flybesætninger, SWAT, Navy Seals, politiets luftstøtte, kampvognsoperatører, store våbenladere og piloter, hvilket viser den tillid, folk har til Mechanix Wear.

239,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,081 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: