Storm Apocalypse granat, 155 skud

Model/varenr.: 19641

Denne revolutionerende nye airsoft granat tager alle de fantastiske funktioner fra den originale Storm 360 og forbedrer dem!

STORM APOCALYPSE er en genanvendelig gasdrevet slaggranat af høj kvalitet, efter brug kan den genlades og genbruges igen og igen - og eliminerer dermed behovet for dyre og farlige pyrotekniske granater.

Den nye STORM APOCALYPSE har de samme "spin and burst"-funktioner som originalen, men den affyrer sin nyttelast på 155 skud, 6 mm BBs endnu hurtigere og med en endnu større spredning, hvilket sikrer endnu større effektivitet i spillet.

Vi har også omdesignet STORM APOCALYPSE til at have en slankere profil end sin forgænger, og nu kan du nemt få plads til hver enkelt STORM APOCALYPSE-granat i en standard "M4-magasin"-taske. Denne slanke pasform betyder, at du nu kan bære endnu flere STORM APOCALYPSE-granater i dine airsoftkampe, og det nydesignede armeringssystem gør det muligt at undvære sikkerhedsstiften, som kan gå tabt i kampens hede, og erstatter den med et nyt primersystem, som giver en glattere "snagfri" profil.

Desuden er det robuste slagfaste polymerhus nu formet som et enkelt stykke skal for øget gastryk og forlænget holdbarhed. Vi har også forbedret enhedens følsomhed for at sikre, at STORM APOCALYPSE vil 'detonere' selv på bløde overflader som tæppe eller græs, hvilket gør den ideel til alle former for indendørs og udendørs airsoftbaner og arenaer - bare rolig, den nye sikkerheds funktion betyder, at den kun aktiveres, når du ønsker det ved at dreje primer kontakten fra 'safe' til 'fire'-tilstand.

Storm Apocalypse granat i action KLIK HER

495,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,203 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: