ULTRAIR High Power hardball Red Gas 570 ml

Model/varenr.: 19895

En god GBB airsoft gas med høj effekt og ydelse, der er ideel til vinterforhold

Denne 178 psi* Ultrair Airsoft Power Gas er et højtydende redgas drivmiddel, der er formuleret til at hjælpe med, at holde udstyrets belastning på et minimum ved anbefalede temperaturer, samtidig med at du bevarer din pistols ydeevne og din konkurrencemæssige fordel under kampe om vinteren.

Testet ved en basistemperatur på 25° C, og dette er vist tydeligt på forsiden af flasken, så du kan se med et blik, hvad du får.

Brug af denne gas i en pistol med plastikslæde anbefales ikke, da trykket ved stuetemperatur er højere end det, de er beregnet til. For at hjælpe dig med at træffe en mere velinformeret beslutning om, hvilken type powergas der er nødvendig til din pistol, er dette produkt også blevet testet ved 5° C, 10° C, 15° C, 15° C, 20° C og 30° C, hvilket understreges af den praktiske tabel over temperatur-tryksintervaller på bagsiden af flasken.

Husk at bruge dit udstyr ansvarligt og overveje de individuelle grænser for dine pistoler/magasiner.

Ønsker du en pålidelig, højtydende gas, der ikke presser din riffel eller snigskyttegevær for meget i de anbefalede temperaturer, men som stadig kan give dig den nødvendige ydeevne, når du presser dig til sejr om vinteren? Så skal du vælge Ultrair Airsoft Red Power Gas 178 psi*.

*Testet ved 25° C/77° F

Funktioner:

570 ml flaske
178 psi* high-power gas
Anbefales til brug om vinteren
Slidstærk metaldyse på gasflasken

99,00 DKK
Lager: 21 stk tilbage på lager
Vægt: 0,368 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: