Pulsar Recon X870 digital night vision

Model/varenr.: PR-X870

Recon X870 natkikkert er en kompakt og ergonomisk digital natkikkert. Den har en høj evne til at samle lys (F/d = 1.0) og sammen med dens 5.5x forstørrelse og 2x digital forstørrelse er Recon X870 modellerne markedets bedste digitale night vision i prisklassen.

Den digitale Recon X870 night vision er udstyret med et stik til sammenkobling af andet udstyr, da den fungere både i video out og video in. Video out gør det muligt at optage video med f.eks. CVR640 video optager. Video in kan anvendes til at transmittere billeder via andre kameraer til Recon´s display/skærm.

Dens indbyggede 915nm IR (infrarød) på 125mW gør det muligt at bruge Recon i komplet mørke med et fantastisk billede. Ekstra IR kan købes. Vi kan her tilbyde 805nm IR lys, 940nm IR, 915nm IR lys, 808nm Laser IR og 850nm IR. Recon har et specielt designet montering som kombinere Weaver og 1/4 standard til at påmontere det ekstra IR lys og andet tilbehør, som f.eks. ekstra batteripakke.

Recon X870 har indbygget "SumLight" funktion, som forøger sensitiviteten af kikkerten og gør det muligt at se helt uden brug af den indbyggede infrarøde lygte.

Denne natkikkert er "storebror" til Recon 770 med en kraftigt forbedret billedkvalitet.

  • Digital natkikkert med super skarpt billede
  • SumLight funktion
  • Kan bruges op til 350 m
  • Kan bruges døgnet rundt
  • 3 års garanti mod alle fabrikationsfejl
  • Video out og video in
7.982,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: