Pulsar Recon 870 digital night vision

Model/varenr.: PR-870

Pulsar Recon 870 er en kompakt og ergonomisk digital natkikkert. Den har en høj evne til at samle lys (F/d = 1.0) og sammen med dens 5x forstørrelse er Pulsar Recon 770 modellerne markedets bedste i prisklassen.

Den digitale Recon 870 er udstyret med et stik til sammenkobling af andet udstyr, da den fungere både i video out og video in. Video out gør det muligt at optage video uden brug af adapters, camcorders eller kameraer. Video in kan anvendes til at transmittere billeder via radio kanal fra fjerne kameraer til Recon´s display/skærm.

Dens indbyggede 915nm IR (infrarød) på 30-45mW gør det muligt at bruge Recon i komplet mørke med et fantastisk billede. Ekstra IR kan købes. Vi kan her tilbyde 805nm IR lys, 940nm IR, 915nm IR lys, 808nm Laser IR, og X850 med 850nm IR. Recon har et specielt designet montering som kombinere Weaver og 1/4 standard til at påmontere det ekstra IR lys.

Recon 870 har 4 arbejdstilstande på displayet - Sort og hvid, grøn (normal farve for night vision), rød (reducere øje træthed) samt et forbedret kontrast funktion.

  • Digital natkikkert med super skarpt billede
  • Kan bruges op til 350 m
  • Kan bruges døgnet rundt
  • 3 års garanti mod alle fabrikationsfejl
  • Video out og video in
3.779,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer