Pulsar DFA75 digital natkikkert (night vision)

Model/varenr.: P-DFA75

Pulsar´s nyeste skud på stammen er den digitale natkikkert DFA75, som giver et fantastisk skarpt og klart sort/hvid billede om natten.

Pulsar DFA75 bruges sammen med eksisterende dag optik, og sættes på objektivet (fronten) af din eksisterende kikkert eller Pulsar monokular 10x32, som du kan se på 2 nederste billeder.

Pulsar Forward DFA75 bruger et højsensitivt CCD array til at forstærke lyset og sender det videre til et OLED display der leverer et skarpt billede. På grund af OLED display’et kan sigtet bruges fra -20°C til +50°C. DFA75 har flere indstillingsmuligheder såsom Brightness, Contrast Mode, Sensitivity Enhancement der giver mulighed for at justere billedet til en bestemt applikation. DFA75 er udstyret med en 915 nm laser illuminator. Der er 3 indstillinger på IR lyset og fokus justering fra spot (samlet stråle) til flood (stråle der spreder meget). Menuen i kikkerten har flere funktioner såsom opsætning, kontrol og opsætning af sigtepunkt, horisont funktion. Ikonerne i displayet viser status på kikkerten samt batteri indikator. Der er video udgang der både kan give et signal i PAL eller NTSC, til eksterne optagere som Newton CVR 640. Pulsar DFA 75 drives af 4 stk. AA batterier og kan også tilsluttes ekstern strøm forsyning såsom EPS3 og EPS5. Basis funktionerne såsom ON/Off, IR lys, og aktivering af SUMLIGHT kan gøres fra den medfølgende trådløse fjernbetjening.

I denne pakke medfølger plastik adapter. Såfremt du ønsker alt tilbehøret, så skal du se på Pulsar DFA75 kittet.

  • Digital natkikkert med fantastisk sort/hvid billede
  • Trådløs fjernbetjening medfølger
  • 3 års garanti mod alle fabrikationsfejl
13.200,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: