AM-014 Suppressor Extension Short Buffer

Model/varenr.: AT-363mm

Ares Amoeba AM-013 / AM-014 er et glimrende rifle til at starte med, med sin overlegne trigger respons og lette design mod dine modstandere. Har du nogensinde ønsket at skubbe ydeevnen lidt længere ved at øge nøjagtigheden og strømmen på dit setup? Med Suppressor Extension Unit, nu er du chancen for at opbygge din egen DMR opsætning til feltdominans! Udvidelsesenheden giver dig mulighed for at huse en indvendig tøndeopgradering på 363 mm i din AM-013 eller 400 mm indvendige tønde på din AM-014. Når du er installeret vil du opleve en opgraderet FPS med et øget nøjagtighedspotentiale til at snipe dine modstandere ud af spillet. Vores forlængelsesenheder er designet til at være lette, men stærke med en enkel skruetræksfri installation til dit riffel.

 
Særlig note: For AM-013 bruger skal du sørge for at din undertryksdæksel kan dreje i to stykker for at denne opgradering skal passe. Der er nogle sjældne afvigelser af en one-piece suppressor cap, som ikke er kompatibel med denne opgradering.
 
Feeatures
Opgrader til et 400 mm inderløb
Precision CNC Maskineret Aluminium Konstruktion
Matte Black Finish
Anbefales meget til at bruge Airtech BSU-løbs stabilisatorenhed (sælges separat) til at låse det indvendige løb. Forebyggelse af svingning under skydning for at øge nøjagtigheden og konsistensen.
149,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer