Hardball rensestok, 540mm

Model/varenr.: SK-R

Hardball rensestok til, at rengøre dine softgun rifler.

Husk, at den eneste vedligeholdelse du har på dit elektriske hardball gevær er, at huske at rense dit løb.

Du skal ikke bruge: våben olie, softgun silikone, WD40 eller andet snask. Din riffel skal kun tør renses i løbet.
Hvis du smider silikone i løbet, vil den skyde underligt og meget ujævnt og du risikere, at skulle skyde tusinder af skud før/hvis den kommer til, at skyde normalt igen.
WD40 er egentligt en olie opløsende motor rens, ofte brugt i biler og i en softgun har vi meget gummi, f.eks i hop-up huset sidder bla. et hop-up gummi og gummi er bla. produceret af olie, så ingen WD40.
Og våben olie, siger lidt sig selv... En softgun er ikke et rigtigt våben og har ikke godt af våben olie i løbet.
En hardball riffel behøver ikke løbs rensning, fordi du har skudt 200 skud, men efter en god spille dag, f.eks 2000 skud+ så bør løbet renses.

Hvordan renser man en softgun riffel ?
1) Når du skal rense din hardball/softgun riffel tager du f.eks et stykke stof eller køkkenrulle ca. 2x5cm, folder den til ca. 0,5x5cm og stikker den igennem "nålehovedet" på din rensestok.
2) Så drejer du papiret rundt om toppen, som en "tornado hvirvel" og stikker den ind i løbsmundingen på dit softgun gevær.
3) Sørg for, at der ikke er så meget papir på, så den ikke kan komme ind i løbet, men heller ikke så lidt, at den bare flyver frem og tilbage uden rense indgreb på indersiden af løbet af din softgun.
4) Når du fornemmer, at du med papiret har ved indersiden af løbet, trykker du rensestokken let frem imens du drejer den let rundt, for mest optimal rensning af løbet.
5) Den skal ikke bare jages i bund - på et tidspunkt nær bunden, vil du mærke at du rammer noget. Det er dit hop-up hus, og så snart du fornemmer at du kommer i berøring med det, trækker du let rensestokken retur igen.
6) Nu er rensestokken ude af din softgun og kig så på det papir der lige er kommet ud af din hardball riffel. Er papiret sort/brunt/gult osv. Ja, så er løbet beskidt og ovenstående gentages indtil papiret kommer ud og er hvidt - så er din softgun renset.


Hvad sker der hvis jeg aldrig renser min hardball riffel ?
En elektrisk softgun har et stempel der trækkes lynhurtig frem og tilbage i en cylinder, ved hjælp af metal gear som trækker den tilbage og en fjeder bagved der skubber den frem.
Komprimeret luft presses så ud igennem cylinderhovedet og via nozzlen ind i løbet og vi har hermed afgivet et skud og alt efter gevær svinger det imellem, at denne process sker ca. 12 - 30 gange i sekundet.

Hvis ikke man renser sit løb, vil støv og skidt lægge sig på indersiden af dit løb og dermed gøre udgangs hullet for kuglen mindre og til sidst fastholde en kugle på vej ud af løbet.
Det vil minde lidt om, at du tager en cykel pumpe og skubber luftpumpen frem og tilbage og pludselig, sætter en finger på mundingen af cykel pumpen. "Pumpf" og pumpen står stille.
Princippet er det samme i en elektrisk hardball riffel, problemet er så bare, at når man som brugeren så ikke når, at stoppe i tide eller fortsætter med, at trykke på aftrækkeren, så vil mekanismen i geværet fortsat forsøge, at presse luft igennem noget som er blokkeret.
Og på den måde, rister du i 9 ud af 10 gange dit stempel, det er kendetegnet ved at den bagerste del af stempelet, har et af-flækket stykke "halvmåne" og skal skiftes, og worst case så er der ristet gear/stempel/leje osv.

Så husk at rense dit softgun gevær.

20,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,009 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: