Q Blaster 0,25g Hardball kugler - 3300stk

Model/varenr.: 19400

Q Blaster-kugler er en omkostningseffektiv kvalitets-BB, der er ideel til airsoftgeværer med lavere effekt, fjedergeværer og entry level-geværer. Q Blaster er en højkvalitets kugle, men som alle Blaster Bullets er de underlagt ASG's strenge kvalitetskontrolproces, der sikrer perfekte dimensioner og fejlfri polering på hvert projektil.

Vægt: 0,25 g
Farve: Hvid.
3300 stk. Flaske.

0,25 g kugler giver en god gennemsnitlig rækkevidde og præcision. 0,25 g kugler er en af de mest brugte kugler til gas guns og el-geværer, typisk på udgangshastighed imellem 90-120 ms.

BLASTER mærket af kugler repræsenterer den højeste kvalitet inden for Airsoft kugler. BLASTER Bullets varierer kun mellem 5,96 mm og 5,98 mm i dimension, hvilket gør dem ekstremt ensartede i størrelse. Ud over den høje konsistens i kuglernes dimensioner har alle Airsoft Bullets af mærket BLASTER fået en særlig belægning for forbedret glathed/smøring, hvilket sikrer næsten intet kompressionstab ved skydning. Den høje konsistens i dimensionerne og den særlige belægning giver en Airsoft Bullet af ekstremt høj kvalitet, hvilket placerer BLASTER-mærket blandt de allerbedste Airsoft Bullets på markedet i dag.

79,00 DKK
  • Køb 12 eller flere til 69,00 DKK pr stk.
  • Køb 36 eller flere til 65,00 DKK pr stk.
Lager: 120 stk tilbage på lager
Vægt: 0,854 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: