Combat Patrol: Adeptus Custodes

Model/varenr.: GW01-18

Disse krigere er strålende klædt i skinnende guld og går i krig med den selvtillid, som de har opnået gennem ti årtusinders krigerisk overlegenhed. Kugler og granatsplinter preller af på forgyldte auramitbrystplader - disse krigere er udstyret med det fineste udstyr og bærer the God-Emperors egen velsignelse. Når de kombineres med den uovertrufne antipsykiske beskyttelse, som Sisters of Silence yder, er der kun få i galaksen, der kan modstå dem.

Læg Imperiets fjender øde med Combat Patrol: Adeptus Custodes. Hvis du leder efter en effektiv måde at starte en ny hær op på eller at øge din eksisterende samling dramatisk, så er denne kasse den rette. En Vexilius Praetor varsler ankomsten af kejserens vrede og kalder sine kammerater, anført af en Shield Captain, til glorværdige bedrifter. Custodian Guard angriber fjenden med spyd og sværd, mens Vertus Praetors - storslåede krigere monteret på gamle Dawneagle-jetbikes - farer hen over slagmarken. Og mens de kæmper i en uhyggelig stilhed, holder Sisters of Silence de magiske kræfter fra the warp på afstand.

Udvalget af enheder er perfekt til en afbalanceret Combat Patrol-størrelse på ca. 25 Power Levels, men modellerne i disse enheder kan også bygge en række alternativer, hvilket gør denne boks utrolig alsidig for både nye og etablerede spillere af Talons of the Emperor. Desuden sparer du penge i forhold til at købe alting separat - The Emperor provides!

Dette sæt indeholder følgende plastikmodeller:

  • 1x Shield Captain
  • 1x Vexilius Praetor
  • 3x Custodian Guard
  • 3x Vertus Praetors, hvoraf den ene kan bygges som Shield-Captain på Dawneagle Jetbike
  • 10x Sisters of Silence Prosecutors, som også kan bygges som Vigilators eller Witchseekers
  • 2x Burning of Prospero overførselsark, som indeholder insignier til Talons of the Emperor

Alle modeller leveres med deres passende baser.

Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

879,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,616 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: