Custodian Wardens

Model/varenr.: GW01-11

Vagtmændene er kendte blandt deres kammerater som uendelige tålmodige vagtere. Ved at acceptere klæderne, der markerer deres station, sværger de bindende ed for at kæmpe som en ubevægelig vogter, en levende fæstning af auramit og kød, at ingen fiende aldrig bryder. Hver Warden's ed er personlige, skrevet Warden selv efter et helt års overvejelse i meditation på Gallowtower's skarpe kanter. At bryde disse løfter ville være værre end døden for disse krigere, og deres vilje til at opretholde dem styrker deres allerede formidable vilje til noget af virkelig skræmmende intensitet.

 
Dette plastikpakke med flere dele indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en gruppe af 5 Wardens. Nemt anerkendt af de ceremonielle klæder, som de har på sig over deres auramitiske rustning, er de typisk pragtfulde at se - som med alle Adeptus Custodes er hver overflade af deres rustning helt dækket af smukke skulpturerede detaljer med ædelsten, ørne, lynbolt og filigran overalt du ser. Hver er bevæbnet med et valg af enten værtsspyd eller castellanøkse, med 5 af hver i sættet. Hjelmene, hjelmplumterne og lårpladerne i sættet er udskiftelige, så dine Wardens kan være unikke.

 
Sættet kan eventuelt bygge en Shield-Captain, der har valg af 2 bare hoveder, en unik brystplade, unikke skulderpuder og sit eget sæt ceremonielle robes - han er bevæbnet med valget af castellan økse og værtsspyd og holder en misericordia. Derudover kan 1 model samles som en Vexilus Praetor - sammen med standard våben valg han bærer en fantastisk udsmykkede Vexilla.

 
Dette kit leveres som 78 komponenter, og leveres med 5 Citadel 40 mm runde baser.

343,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,194
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: