Adeptus Custodes: Allarus Custodians

Model/varenr.: GW01-13

Allarus Custodians ankommer med pludselig raseri for at skære halsen fra fjendens hær. Hvor et stærkt punkt skal være flækket bredt åbent, et forræderisk styret krigsskib eller en uhyggelig folkeforfører dræbes selv som han står midt i hans dedikerede livvagter, slippes Allarus Custodians løs. Disse krigere bærer dragter af Allarus Terminator plade, fagligt udformet rustning, hvis værdi kan måles i verdener. Deres våben er også formidabel, værger springer to gange højden af ​​en mand eller castellanakser, der kan nedlægge en ork psyker med et enkelt slag. Allarus Custodians eliminerer centrale mål, så anarki og forvirring gennem intetanende kræfter og fuldstændig destabiliserer fjendeformationerne.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en 3-model hold af Allarus Custodians. De er alle beklædt med en spektakulær, fagligt udformet Allarus Terminator rustning - dette er dækket af kejserens fine skulpturer, med kejserlige ørne, lynbolte, ædelsten og filigran, der dækker hver overflade. De er bevæbnet med standard castellan økse og polstret granat affyringsrampe - hver model kan erstatte øksen med et beskyttende spyd, da 3 er inkluderet. 4 misericordia dolk er også i sættet, hvoraf 1 er en speciel variant til en Shield-Captain. 3 hjelme og 3 bare hoveder er inkluderet, med 4 fjerhjelme.

 
Du har mulighed for at samle 1 model som en Shield-Kaptajn, ved hjælp af de specifikke skulderpuder, lårplader, fjerdragt, misericordia medfølger og 1 model kan samles som en Vexilus Praetor ved brug af den udsmykkede vexilla i sættet.

 
Dette kit leveres som 73 komponenter, og leveres med 3 Citadel 40 mm runde baser.

294,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,175
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: