Elasund: The First City of Catan

Model/varenr.: MFG3031

Den lille bebyggelse ved kysten? Tja, de dage er for længst forbi. Elasund vokser hurtigt, og Catanianerne strømmer ind i byen, ivrige efter at tjene en formue! Du er udpeget til at hjælpe byen med at udvikle sig. Du følger opfordringen til at drive byens vækst og velstand fremad. Du har allerede ansat arbejdere og anskaffet byggematerialer. Hvad vil dit næste byggeprojekt være? Og, lige så vigtigt, hvor skal det ligge? Du er ikke den eneste bygherre i byen, så du skal være klog og opfindsom. Dine konkurrenter er ivrige efter at overgå dig og kræve al æren! Heldigvis får du hurtigt styr på denne forretning.

På trods af at du har begrænsede ressourcer tidligt i forløbet har du nok guld til at bygge dine første par små bygninger. Dine indflydelsesrige forbindelser vil give dig alle de nødvendige byggetilladelser! Når en bygning er opført, kan den begynde at generere guld eller indflydelse til dit brug. Snart vil denne strøm af materialer gøre det muligt for dig at begynde at gå efter større projekter! Du kan endda blive involveret i opførelsen af byens kirke eller bymuren.

Men pas på dine konkurrenter! De vil måske forsøge at udnytte deres indflydelse i dit nabolag med deres egne tilladelser! Hvis du ikke holder øje med dem nøje nok, kan de endda forsøge at overtage dine bygninger på fjendtlig vis!Vil du fremstå som Elasunds mest indflydelsesrige byudvikler? Find ud af det i dette nye Catan-eventyr!

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk

 

 

289,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,576 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: