Super Tactical Droid Commander Expansion

Model/varenr.: FSWL86

Opgrader din taktik med Super Tactical Droid Commander Expansion til Star Wars: Legion! Det er en opgradering af T-seriens taktiske droider, og Separatist Alliance kalder ofte på disse nådesløse droider til at tjene som generaler i deres hære. Ved hjælp af effektiv taktik vil de gøre alt for at nå deres mål.

Denne udvidelse indeholder alt, hvad du skal bruge for at indsætte din egen Super Tactical Droid i kampen mod dine fjender, begyndende med en smukt detaljeret, umalet miniature i hård plast, der kan samles i tre forskellige stillinger. I mellemtiden giver tre enhedskort dig friheden til at vælge den specifikke Super Tactical Droid til at lede din hær, uanset om det er en standardmodel eller den berygtede Kalani eller Kraken. Uanset hvilken droide du vælger, hjælper tre kommandokort din Super Tactical Droid med at bøje slaget efter deres vilje. Endelig inviterer seks opgraderingskort dig til at tilpasse din droid yderligere, så den passer ind i din slagplan.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: