IG-100 MagnaGuards Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL89

Beskyt vigtige Separatist-ledere med IG-100 MagnaGuards Unit Expansion til Star Wars: Legion! Disse uforsonlige droider er programmeret som ukuelige bodyguards for vigtige Separatist-kommandanter som General Grievous og Count Dooku. De frygtindgydende MagnaGuards er bevæbnet med dødbringende elektrostave og præcisionsblasterpistoler og fortsætter med at kæmpe efter at have mistet lemmer - eller endda deres hoved!

Med denne udvidelse får du en enhed på seks højt detaljerede, umalede IG-100 MagnaGuard-miniaturer i hård plast til din hær, nok til to specialstyrker. Ud over deres standard elektrostave kan disse miniaturer samles med en række alternative våben, herunder en RPS-6 raketkaster, en elektro-pisk og en enhedsleder, der kan udstyres med en precision laser dart. Derudover giver otte opgraderingskort dig endnu flere muligheder til dine MagnaGuards, herunder to tunge våben.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
229,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,19 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: