Lord Kroak

Model/varenr.: GW88-15

Dette er den ældste og mest magtfulde af alle slann Relic Priest og har siden tidernes morgen kastet et vågent blik på serafonernes riger. Han dukker uopfordret op, når den store plans utallige tråde er mest truet, og hans overvældende arkane magt knuser snesevis af fjender under himmelske meteorer og den glemte magi fra den verden, der var.

Som en af de førende magikere i de dødelige riger er Lord Kroak en ukuelig skikkelse på trods af sin tilsyneladende visne krop. Han kan kaste og fjerne selv de mest vanskelige besværgelser med et fingerknips, og han er heller ikke dårlig i kamp og kan jævne horder af mindre soldater med jorden med en enkelt puls fra den esoteriske energibarriere, der beskytter ham. De, der formår at ramme hans ædlgamle skikkelse, er lige så frustrerede, da den utrættelige ånd indeni holder sammen på hans krop, på trods af alle undtagen de mest alvorlige skader.

Sættet består af 56 plastkomponenter, hvormed du kan samle en Lord Kroak med mulighed for at samle en af to varianter af hans hoved. Denne model leveres med en Citadel 80mm Round Base.

679,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,334
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: