Warhammer Age of Sigmar Core Book

Model/varenr.: GW80-02

Age of Sigmar begyndte med Stormcast Eternals' tordnende ankomst, båret af Gudekongen Sigmar Heldenhammer's himmelske storm. De er store helte, der bliver taget i dødens øjeblik og magisk gensmedet - disse gyldne krigere bliver kastet i kamp mod alle, der vil fordærve, forfalde og ødelægge de dødelige riger.

Mens Sigmar og hans Order-pantheon stræber efter velstand i disse mørke tider, samler den store nekromantiker Nagash Dødens kræfter i et forsøg på at tage hver eneste sjæl til sig. I mellemtiden leder Kragnos Destructions vilde kræfter i en voldsom hærgen mod den civiliserede verden, alt imens Chaos guderne forbereder sig på at erobre de sidste ukorrumperede bastioner i en verden af konflikt og omvæltning. Dette er en ny epoke, en tid med mægtige kampe og uendelig krig. Dette er the Age of Sigmar!

The Age of Sigmar er en episk ramme befolket af utallige hære, mægtige helte og storslåede monstre. Den er vært for enorme, verdenskrydsende krige mellem ordens, kaos', dødens og ødelæggelsens kræfter. I Warhammer Age of Sigmar Core Book lærer du ikke kun om den rige historie om denne krigshærgede tidsalder, men du finder også alle de regler, du har brug for til at fremkalde disse episke historier på bordet.

Bogen

Denne 360-siders hardback bog er den ultimative følgesvend for både nybegyndere og veteranspillere af Warhammer Age of Sigmar og indeholder alt, hvad du behøver at vide for at samle, bygge, male og spille med Citadel-miniaturer i Mortal Realms.

Realms of War

Kernebogen starter med Realms of War, en oversigt over Warhammer-hobbyen med kortfattede vejledninger om hvordan du samler, bygger og maler dine miniaturer samt de forskellige måder, du kan bruge dem til at spille spil i Warhammer Age of Sigmar på.

War Unending

Oplev historien om de dødelige riger i bogens første afsnit, der indeholder en detaljeret, illustreret historie - fra menneskehedens gudekonges ankomst til det vilde Era of the Beast. Dette dækker tre store tidsaldre:

  • The Age of Myth, Sigmars rejse gennem kosmos, hans møde med den store Drake Dracothion og hans udforskning af de otte Mortal Realms. Den fortæller om hans vækkelse af andre guder, opbygningen af civilisationer og de alliancer, der blev skabt.
  • Chaosets tidsalder, der blev skabt af kaosgudernes intriger og deres kontrol over kaosriget, der spyttede dæmonlegioner ud og ødelagde den fred, der engang herskede.
  • Sigmars tidsalder, hvor gudekongens helte kæmper tilbage mod hans fjender i alle deres former. Fra de hævngerrige Realmgate-krige, der kastede Chaos tilbage fra mange af Ordenens højborge, til det katastrofale nekroskælv, der blev forårsaget af Nagash, De Dødes Gud, til begyndelsen af bæsternes æra, hvor den gamle jordskælvsgud slipper horder af hærgende grønhuder løs i civilisationens hjerteområder.

Dyk ned i baggrundsoplysninger om hvert af de otte dødelige riger - Azyr, Shyish, Ashqy, Chamon, Ghur, Ghyran, Hysh og Ulgu - som beskriver deres forbindelser, beskrivelser af de indfødte civilisationer, der er opstået og faldet, vigtige begivenheder, der har fundet sted, og bemærkelsesværdige geografiske træk; sammen med oplysninger om Chaosriget, en mareridtsagtig dimension, der er hjemsted for Chaosguderne og legioner af frygtindgydende helvedesyngel.

Clashing Empires

Lær om de hære og alliancer, der kæmper på tværs af de dødelige riger, hver med et showcase af smukt malede Citadel-miniaturer, opdelt i fire sektioner i henhold til deres store alliancer. Du begynder med ordenens styrker og får et indblik i hver af de fraktioner, der udgør den sidste bastion af civilisation i de otte riger (selv om de ikke altid kan enes), før du går videre til at læse om deres ærkefjender; Chaos' styrker. I mellemtiden planlægger Nagashs Alliance of Death at tage hver eneste sjæl i landet, mens Grand Alliance Destruction giver efter for deres lavere instinkter i et vanvittigt blodbad sammen med deres nyfundne guddom, Kragnos.

Reglerne

Bogens første regelafsnit indeholder de centrale begreber, du skal bruge for at begynde at udkæmpe kampe i Age of Sigmar, og tager dig gennem opstilling, kamprunder, kamp, magi og meget mere. Reglerne er opstillet i et klart og kortfattet format med yderligere kommentarer fra designerne, hvilket gør dette til den nemmeste regelbog at referere til i Warhammers historie.

Core Book afsluttes med et praktisk, alfabetiseret regelregister og en fotokopierbar Path to Glory-liste, slagorden og hærliste.

349,00 DKK
Lager: 8 stk tilbage på lager
Vægt: 1,656
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: