Kill Rig

Model/varenr.: GW50-46

Få lyde er lige så frygtindgydende som den kakofoni af brøl, klirren og trampen, der varsler ankomsten af en Ork Kill Rig. Disse faldefærdige konstruktioner, der er fyldte med vilde Orks og trækkes af en kolossal trampla' squig, er mobile dræberplatforme, der er udstyret med alle mulige våben. Fra toppen af wurrtoweret bag på riggen kan en Wurrboy overskue slagmarken og affyre kraftige bolts af psykisk energi mod både Ork og fjende. Ud over denne psykiske forstærker har Kill Rig også et mandskab, herunder en chauffør, skytter og Butcha Boyz, og den er udstyret med en 'eavy lobba og stikka kannon for maksimal ødelæggelse.

Denne vakkelvorne krigsplatform er det perfekte midtpunkt for enhver Ork Waaagh! takket være de mange kraftfulde nærkamps- og afstandsvåben, som den giver dig mulighed for at bruge. Den er også ideel som transportmiddel for enheder af Beast Snagga Boyz og er en fremragende mobil kommandopost for en Wurrboy.

Dette plastsæt i flere dele består af 111 dele, så du kan bygge en Kill Rig. De forskellige tilbygninger på riggen kan monteres flere forskellige steder. Dette sæt leveres også med en 170mm Citadel Oval base. Alternativt kan dette sæt bygges som en Hunta Rig med en separat Wurrboy.

Denne miniature leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel maling.

739,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: