Mozrog Skragbad

Model/varenr.: GW50-55

Der er kun få orker i live, der er hårdere eller mere krigeriske end Mozrog Skragbad. Mozrog er en berygtet dyrejæger og tilbragte engang mange dage i selvvalgt eksil, hvor han jagtede de farligste dyr, han kunne finde. Et af disse uhyrer var tæt på at få overtaget og spise ham levende, men Mozrog er om ikke andet hvertfald sejlivet - han gravede sig fri og vendte tilbage til sin stamme for at blive lappet sammen med alle mulige bioniske dele. I kamp rider han på den uundgåelige, bleghudede squigosaurus, Big Chompa - det eneste levende væsen, der er lige så gnaven som Mozrog selv.

Hvis din Waaagh! har brug for en Warboss, der er lige så stærk som en levende deff rokkit, er Mozrog og hans ridedyr Big Chompa det perfekte par til at tilføje til din hær. Med Mozrog's bionik og Big Chompas ustoppelige kæber kan ingen fjende slippe uskadte fra et møde med dem. Mange års hårde jagte og en stædig holdning har også gjort Mozrog næsten uimodtagelig for skader, og han kan klare sår, der ville dræbe selv de mest vilde Beast Snagga Orks.

Dette plastiksæt i flere dele består af 43 komponenter, hvormed du kan bygge Beast Snagga Orks karakteren Mozrog Skragbad og hans squigosaur, Big Chompa. Alternativt kan dette sæt samles som en Beastboss på Squigosaur. Det leveres med en 80mm Citadel Round base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel maling.

289,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,134 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: