War Machine Hero Pack

Model/varenr.: FMC23EN

James Rhodes er en stolt soldat og en gammel ven af Tony Stark - og han kæmpede for sit land som en jagerpilot i United States Marine, før Stark udstyrede ham med sin helt egen avancerede panserdragt. Nu kæmper han for hele Jorden som War Machine, og Thanos' styrker vil ikke vide, hvad der ramte dem!

Denne tungt pansrede Avenger flyver ud i kamp i denne udvidelsespakke, som introducerer War Machine som en helt ny spilbar helt sammen med hans femten signaturkort. Med et færdigbygget Leadership deck klar til at spille fra starten, vil du være ivrig efter at skyde løs på dine fjender med War Machines massive arsenal fra det øjeblik, du åbner æsken. Med tonsvis af kraftfulde våben og opgraderinger at spille med er War Machine en fantastisk helt, der hører perfekt hjemme på frontlinjerne.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. The Marvel Champions: The Card Game grundspillet er krævet for at spille denne udvidelse.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,125 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: