The Mad Titan's Shadow Campaign Expansion

Model/varenr.: FMC21EN

Universet er fuldt af både godt og ondt. Mægtige helte støder sammen med frygtelige skurke i alle galakser, og alligevel er der én trussel, der er steget over alle andre. Et væsen har etableret sig selv som en plage for alt liv, og hvis magt er uovertruffen i hele kosmos.

Vi taler selvfølgelig om Thanos.

I denne tredje kampagneudvidelse til Marvel Champions: The Card Game skal du og dine medhelte udfordre Thanos' kræfter. Denne massive udvidelse indeholder en helt ny kampagne med fem spændende scenarier, der sætter dig op imod medlemmer af den fanatiske Black Order, herunder Ebony Maw, Proxima Midnight, Corvus Glaive og selvfølgelig the Mad Titan selv. Som med de tidligere udvidelser kan du spille hvert af disse scenarier enkeltvis eller som en del af en større kampagne, og med en masse nye modulære kampsæt vil der være rig mulighed for at blande tingene med alt dine Marvel Champions-indhold. En ny bølge af udvidelser betyder selvfølgelig også flere helte, og The Mad Titan's Shadow starter med de legendariske helte Adam Warlock og Spectrum, som begge kommer med fuldt færdigbyggede og klar-til-at-spille dæk lige ud af æsken.

 

Dette er en udvidelse og kræver grundspillet Marvel Champions: The Card Game for at kunne spilles.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 6 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

259,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,7
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: