Imperial Nobility Blood Bowl Team: The Bögenhafen Barons

Model/varenr.: GW202-13

Ud over at være et utroligt populært tidsfordriv, elsket af en imponerende bred og forskelligartet fanbase, er Blood Bowl også en chokerende lukrativ forretning. Imperial Nobility-hold er dukket op på det seneste, de tilsyneladende bundløse kasser fra deres lånere, der ansætter toptalenter, leverer det fineste udstyr og træningsfaciliteter og støtter deres hold gennem omfattende reklamekampagner. The Bögenhafen Barons er de mest populære af sådanne hold, der er eksploderet ind på scenen og ryster tingene op.

Mens de overfladisk ligner menneskelige hold, har den kejserlige adel et andet sæt færdigheder, der gør dem meget vanskelige at spille imod. Et godt coachet hold kan holde deres modstandere på tæerne, mens de opsætter de solide ædle blitzere til at score. De ser helt utrolige ud, uanset om de vinder eller taber, klædt i det fineste udstyr, som du nogensinde vil se på nogen bane.

Dette plastik-sæt i flere dele indeholder alle de komponenter, du har brug for til at opbygge Bögenhafen Barons, et Imperial Nobility team til brug i Blood Bowl. Den indeholder 12 spillere:

  • 4 Imperial Retainer Linemen
  • 4 Bodyguards
  • 2 Noble Blitzers
  • 2 Imperial Throwers

Du finder også 2 turn counters, 2 mønter, 4 bolde, tolv 32 mm runde Blood Bowl baser og et transfersheet.

Reglerne for at bruge Imperial Nobility-hold i dine spil Blood Bowl findes i Blood Bowl - The Official Rules and Spike! Journal 12.

264,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,148
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: