Blood Bowl: Death Zone

Model/varenr.: GW200-05

Blood Bowl er et vildt og kaotisk spil, der spilles på mange forskellige måder over hele verden. Uanset om det er at spille et hurtigt spil Sevens, at ansætte skruppelløse lejesoldatspillere til at hjælpe dig med at få en let gevinst eller at gå på banen under forhold, der næppe kan kaldes ideelle, giver denne variatet ingen kedelige øjeblikke i et spil, der allerede er kendt for voldsom action.

Death Zone-tillægget inkluderer en bred vifte af ekstra regler designet til at pakke endnu mere spænding, morskab og action ind i dine spil. Udforsk Blood Bowl-verdenen dybere, benyt nye inducements, tilføj lejesoldatspillere, og spil spil i halv størrelse for hurtigere og mere hektisk gameplay.

Denne 104-siders hardback-bog indeholder nye måder at nyde dine Blood Bowl spil på, plus udvidet baggrundsmateriale og en række spændende muligheder for hvert hold.

  • Udforsk Blood Bowl verden i større detalje end nogensinde før
  • Et væld af friske inducements- overbevis en bred vifte af troldmænd, coachingpersonale og bestikkede dommere til at hjælpe dig med at vinde sejren
  • Ansæt lejesoldatspillere - dygtige atleter, der er glade for at arbejde for enhver træner med mønt
  • Alternative vejretabeller repræsenterer ekstreme placeringer som tropiske skove, arktisk tundra og underjordiske huler
  • Detaljer om, hvordan man spiller Sevens - en hurtig og hidsig version af Blood Bowl, spillet på en mindre bane med færre spillere. Det er en fantastisk måde at tage et hurtigt spil eller prøve nogle nye taktikker.

Du skal bruge en kopi af Blood Bowl - The Official Rules for at gøre fuld brug af dette tillæg.

219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,75 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: