Stardew Valley: The Board Game

Model/varenr.: CAL100

Et kooperativt brætspil om landbrug og venskab baseret på videospillet Stardew Valley af Eric Barone. Arbejd sammen med de andre farmere for at redde dalen fra det forbryderiske JojaMart Corporation! For at gøre dette skal du drive landbrug, fiske, være venlig og finde alle mulige forskellige ressourcer for at opfylde din bedstefars mål og genoprette fællesskabscentret. Saml alle mulige genstande, opdræt dyr, og udforsk minen. Opnå kraftige opgraderinger og færdigheder, og som årstiderne går, kan du se, om du er i stand til at beskytte magien i Stardew Valley!

Målet med spillet er at fuldføre bedstefars mål og genoprette fællesskabscentret, hvilket kræver, at du samler forskellige typer ressourcer repræsenteret af brikker. Du har et fast antal ture til at opnå dette. Dette styres af Season Deck med 20 kort, hvoraf et trækkes hver tur for at udløse visse begivenheder. I samarbejde beslutter spillerne hver tur, hvor de vil fokusere deres individuelle handlinger og placere deres bonde i den pågældende del af dalen. Ved hjælp af deres handlinger besøger de bestemte steder og forsøger at samle ressourcer for at fuldføre deres fælles mål. Handlingerne omfatter ting som: at vande afgrøder, forsøge at fange fisk, kaste terninger for at udforske minerne og mange flere. Når Season decket er opbrugt, slutter spillet.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 45 minutter pr. spiller
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 5 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,56 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: