D&D Ghosts of Saltmarsh Board Game (Premium Edition)

Model/varenr.: WZK87543

Kongen af Keoland har efter en mislykket ekspansion mod nord vendt blikket mod syd, mod Saltmarsh, med den hensigt at gøre denne landsby til en vigtig havn for at øge sit kongeriges status. Men ikke alle i landsbyen er glade for den nye udvikling, og gamle fjender kæmper om kontrollen, uden at være klar over en ny fjende, der er ved at rejse sit grimme hoved.

Du kommer gennem byportene og krydser Sharkfin Bridge ... til byboernes skrig og de umiskendelige lyde af kampe. Du kender ikke situationen, men du er sikker på, at der er brug for dig.

Vend tilbage til det klassiske gameplay fra D&D Adventure System, med nogle spændende nye ændringer! Du vil stadig påtage dig rollen som en D&D-helt, med tematiske færdigheder og evner, og enten alene eller som en gruppe på op til 5 eventyrere. Du vil stå over for flere scenarier i en overordnet kampagne og udvikle og opgradere din karakter undervejs. Du udforsker forræderiske fangekældre, undgår dødbringende fælder og besejrer frygtindgydende monstre. Du kan også spille dine yndlingsscenarier på egen hånd som en selvstændig oplevelse!

Ghosts of Saltmarsh indeholder 8 nye meget detaljerede Sahuagin-miniaturer, herunder to magtfulde nye skurke, som du kan møde i dine eventyr! Du tilføjer disse til miniaturerne fra dine Adventure System Games for at fylde brættet, og du bruger de medfølgende tokens til at repræsentere monstre, som du måske ikke allerede har.

Ud over de udforskende eventyr, som fans af Adventure System-spil kender, hvor brikkerne kommer ud en efter en, er der eventyr, der finder sted i selve byen Saltmarsh, et sætkort bestående af 6 dobbeltstore brikker, hvor du kæmper for at holde landsbyboerne sikre mod monstre, der er ude efter deres egne mål. Det er en spændende og anderledes spiltilstand, hvor det nye Adventure-dæk uden udforskning giver de udfordringer og overraskelser, der står mellem heltene og succes.

 

Dette er en udvidelse, og kræver et af D&D Adventure System grundspillene.

 

Dette er Premium Edition hvor figurerne er formalet.

 

Antal spillere: 1-5
I alderen: 14+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

499,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 2,184 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: