Chronicles Of Crime: 2400

Model/varenr.: LKY CCM-R03-EN

Vi er i år 2400, og du er Kalia Lavel. Du drømte engang om at bekæmpe kriminalitet som højtuddannet cyberagent, men det blev hurtigt klart, at det firma, du arbejdede for, kun tænkte på deres bundlinje. Så du sagde op og forlod de privilegier, som elitestyrkerne fra BelCor har. Nu må du uden dit skilt og uden dine cyberimplantater opklare forbrydelser helt på egen hånd.

Chronicles of Crime: 2400 er et selvstændigt spil for 1-4 spillere, som præsenterer en ny verden, hvor androider, der ikke kan skelnes fra mennesker, går rundt i Paris' gader, og hvor cybernetiske implantater er blevet en del af hverdagen. Spillerne vil udforske byen som aldrig før, fra slummen og underlivet med en lidende befolkning til avancerede virksomhedsstrukturer og en gigantisk gennemsigtig kuppel med dens luksuriøse livsstil, der holdes indeni.

Igennem hvert tilfælde vil spillerne have mulighed for at forbedre Kalia med kybernetiske implantater. Super-sanser, der hjælper dem med at finde beviser, en tomograf til hurtigt at scanne mistænkte eller måske en zapper til at neutralisere problematisk elektronik? Fremtiden er fuld af nyttig teknologi, men teknologien er ikke altid på spillerens side, og de mennesker, de taler med, er måske ikke altid, som de ser ud til at være. Når spillerne vover sig ud i cyberspace og den virtuelle verden, vil de blive yderligere udfordret, når de skal håndtere avatarer og vanskelighederne i et elektronisk landskab.

I Chronicles of Crime: 2400 vil spillerne opleve, at selv om kampen mellem kriminelle og detektiver er årtusinder gammel, er den i begyndelsen af det 25. århundrede blevet taget til et helt nyt niveau.

INDHOLD:

40 karakterkort
38 bevis kategorikort
15 særlige objektkort
7 dobbeltsidede placeringstavler
1 tavle til lokalisering af hjemmet
4 implantatkort
1 implantattavle
1 crow kort
1 bevisplade
1 regelbog

 

Dette spil kræver at man henter en gratis app på enten App Store eller Google Play

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,625
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: