Zombie Princess and the Enchanted Maze

Model/varenr.: WZK87514

Der var engang, hun søgte kærlighed...

Nu er hun på udkig efter frokost!

Som ridder er du forpligtet af ridderlighed til at redde den fangne prinsesse. Men denne prinsesse er en zombie! Og hun strejfer frit omkring i en fortryllet labyrint. Kom til den anden side for at få fat i en nøgle og løbe til slottet - før du selv bliver en zombie!

Naviger i en labyrint i konstant forandring, mens du forsøger at blive den første til at undslippe zombieprinsessens bid! Du åbner din egen vej ved at placere og dreje labyrintfliserne, mens du også forsøger at bremse dine modstandere! Hver tur kaster du også en terning for at få chancen for at styre zombieprinsessen selv, så du kan sende hende rullende mod dine modstandere. Hvis hun når en af dem, bliver de til zombieriddere og deltager i jagten på de andre riddere!

Zombie Princess indeholder 48 kortfliser, så du kan lave et næsten ubegrænset antal labyrintlayouts. Du starter i et hjørne af brættet, og dit mål er at nå frem til din nøgle på den anden side af labyrinten, mens du undgår Zombie Princess - eller endda eventuelle Zombie Knights. Når du har gjort det, vil du gerne være den første til at vende tilbage til 3d-slottet i midten af labyrinten.

Et lethjertet spil om udødelighed venter dig i Zombie Princess and the Enchanted Maze!

Antal spillere: 2-5
Alder: 10+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,08 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: