Twilight Imperium: Prophecy of Kings

Model/varenr.: FTI10

Den massive udvidelse er sprængfyldt med nyt indhold, som du kan føje til dine Twilight Imperium spil. Galaksen er langt større, da syv nye fraktioner kommer ind i spillet, hver med deres egne unikke styrker og svagheder, lige fra Mahact's genændrende kræfter til de opmærksomme Argent Flight over de mystiske og gamle Empyrean. Og nye fraktioner er ikke den eneste måde, hvorpå galaksen bliver større! Fyrre nye system- og hyperlane-fliser tilføjer nye planeter og forhindringer på kortet, og med to nye farver af spillerkomponenter inkluderet i kassen kan du spille Twilight Imperium med op til otte spillere.

Men det er kun en brøkdel af, hvad du finder i denne udvidelse! For at give valget af fraktion ekstra dybde bliver et væld af unikke lederkort introduceret for at støtte hver fraktion i spillet, hvilket giver dig beføjelser at låse op under spillet. Store mechs træder ind på slagmarken som stærke nye jordstyrker med unikke specielle evner til enhver fraktion. Når du vover dig ud i de ukendte regioner i rummet, giver helt nye udforskningsdæk nye planeter og opdagelser, herunder fragmenter, du kan kombinere for at skabe imponerende relikvier. Med nye handlingskort, dagsordenkort, mål, teknologier, promissory notes, legendariske planeter og mere er Prophecy of Kings en must-have udvidelse for enhver fan af Twilight Imperium!

Dette er ikke et selvstændigt spil. En kopi af Twilight Imperium Fourth Edition kræves for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 9 x Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
629,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 3,1
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: