Tiny Epic Galaxies Beyond the Black Expansion

Model/varenr.: GLGTEGBTB

"Deres galakser er udvidet til det kendte rum. Du overlapper med dine rivaler og bekæmper tand og negle til frugtbare planeter. Nu er det tid til at udvide horisonterne. Nu er det tid til at opgradere dine skibe til grænserne for nutidens teknologi, og klargør dem med de modige piloter. Nu er det tid til at gå ud over rummets dybe mørke i det virkelig ukendte univers ...

 
I små episke galakser: Ud over sorten har spillerne adgang til fire nye skibe, som de kan opgradere deres oprindelige skibe til. For at gøre dette skal de ansætte specialiserede piloter. Der er mange piloter at ansætte, hver besidder en unik speciel evne. Piloter er også specialiseret i hvilke skibe de er uddannet til at bruge. At ansætte den rigtige pilot for et skib reducerer pilotens omkostninger. Jo flere skibe en pilot har specialiseret sig i, jo svagere er deres specielle evne. Piloter ansættes ved at bruge ubrugte terninger, der svarer til de fire forskellige skibstyper, og er værd at sejre point under spil. Piloter blandes i et dæk og spredes ud som planeter.
 
Desuden introducerer Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black en press-your-luck udforskning mulighed for spillere. Dette giver spillerne mulighed for at vove sig ud over planeterne og ind i det dybe rum, hvor de måske støder på dværgplaneter, der er værd at sejrepunkter eller sjældne materialer, der giver ressourcer ... eller de kan støde på kosmiske trusler som solstorms, sorte huller og endda supernovaer. Uanset hvad, udforsker dyb rum giver en spiller med udforskning badges. Disse badges er optaget i slutningen af ​​spillet og spillerne belønnes bonus sejrspoint baseret på, hvem der har mest ud af en bestemt badge type. De er fire typer badges at samle.
 
Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black kommer også med ekstra planeter og nye og spændende hemmelige missioner at udforske! "
219,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: