Ruins of Mars

Model/varenr.: ATH2020

I Ruins of Mars konkurrerer spillerne om at opbygge deres arsenal af viden og forsøge at forstå sprogene fra de gamle civilisationer, der koloniserede Mars og gjorde den til et centrum for økonomisk aktivitet. Spillet spilles omkring et bræt med fem steder og elleve fælles aktionsfliser, der lægges tilfældigt ud under brættet så jævnt som muligt.

På en tur vælger du et af stederne, betaler eventuelt for at flytte en aktionsflise fra et tilstødende sted til det aktive sted, foretager stedets handling - hvis effekt vil være baseret på fliserne under det pågældende sted - kopierer eventuelt fremmed teknologi ved at betale ressourcer og tilføje den til dit bræt til personlig brug, og omfordeler derefter aktionsfliserne fra det aktive sted på en mancala-lignende måde.

I løbet af spillet lærer du marsianernes sprog og genopdager og studerer deres teknologier, som findes i tre niveauer og flere klassifikationer, og som giver dig særlige evner. Undervejs kan du opsamle stråling fra forskellige handlinger, og det skal du så vidt muligt droppe, så du ikke mister point i den endelige pointgivning, som mest er baseret på den teknologi, du har samlet, og dine evner med sprogene.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,076 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: