Origins: First Builders

Model/varenr.: BND0058

Hvad nu hvis de vildeste historier om menneskes første skrid var virkelige.?

De kom til denne planet, og de valgte dig. De opløftede dit folk og lovede stor velstand. De gav jer visdom og ressourcer til at bygge jeres byer tårnhøje. De lærte jer kulturens, videnskabens og krigsførelsens metoder. De lovede viden til alle, der var villige til at lære. Kom, Archon, led dine borgere til sejr under Builders, vores velgørere fra himlen, der er på vagt.

I Origins: First Builders er du en archon, der leder en befolkning af frie borgere, påvirker opførelsen af bygninger og monumenter, bestiger de tre mægtige stjernetegns templer og deltager i et våbenkapløb - alt sammen i et forsøg på at sætte det største præg på menneskehedens gamle historie.

Du starter spillet med en by, der kun består af to bygningsfliser: Agora-flisen og Palads-flisen. Som spillet udvikler sig, vil din by vokse i både størrelse og styrke, efterhånden som du tilføjer nye bygningsfliser, som hver især har en særlig evne, der udløses, når den først tilføjes til en by, og når du lukker et distrikt. Din placering på den militære bane angiver de belønninger, du får, når du angriber, og dine chancer for at blive første spiller.

Oprindelse: First Builders spilles over et antal runder, hvor en runde først slutter, når hver spiller har bestået. Hvis en spilafslutningsbetingelse endnu ikke er blevet udløst, fortsætter spillet med en ny runde.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Sprog: Engelsk

 

369,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Vægt: 1,915 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: