Brian Boru: High King of Ireland

Model/varenr.: 844842

I Brian Boru: High King of Ireland stræber du efter at forene Irland under dit domæne og sikre dig kontrol gennem magt, snilde og ægteskab. Slå dig sammen for at afværge vikingeinvasioner, byg klostre for at udvide din indflydelse, og saml støtte i byer og landsbyer i hele landet. For at blive højkonge over hele Irland skal du navigere i et net af skiftende alliancer, udmanøvrere dine fjender og gribe historien i tøjlerne.

Den historiske Brian Borus succes hvilede på tre søjler: hans sejre mod vikingerne, den gunst, han formåede at opnå hos kirken, og de alliancer, han skabte gennem politiske ægteskaber. Dette blev grundlaget for spillet, hvor hver søjle bliver en farve i det trickspil, der udgør kernen i mekanismerne. Hvis du vinder et stik, får du indflydelse i en by, hvilket igen giver dig flertal i regionerne; hvis du derimod taber stikket (med vilje eller på anden måde), foretager du i stedet en handling, der svarer til kortets kulør.

Antal spillere: 3-5
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk og Tysk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Orange - Tarot-sized Sleeves, 73 x 122 mm

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,53 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: