Anno 1800

Model/varenr.: KOS1592

Solen skinner over industriens tidsalder; vil den også skinne på dig?

Anno 1800 er et episk bybygningsstrategispil baseret på Ubisofts populære PC-spil af samme navn. Spillerne stræber efter at opbygge deres industrielle magt, mens de udvikler et øsamfund i begyndelsen af den industrielle tidsalder. Investeringer i deres søflåder muliggør handel og ekspansion til nye territorier i den gamle og nye verden, men spillerne skal først og fremmest fokusere på at opretholde sundheden og lykken hos borgerne på deres hjemøer. Mens befolkningen i begyndelsen er tilfreds med mad og tøj, vil den med tiden efterspørge værdifulde luksusvarer. Spillerne skal planlægge deres udviklingsstrategier og forsyningskæder omhyggeligt og samtidig holde øje med fordelingen af specialiserede roller inden for deres territorier.

Målet med spillet er at planlægge en jævn fordeling af bønder, arbejdere, håndværkere, ingeniører og investorer. Men pas på, for konkurrencen er hård. Spillerne kan til enhver tid stjæle mål for næsen af hinanden! Hvis ø vil blomstre, og hvis ø vil falde?

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 12+
Spilletid: 120 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm
469,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,8
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: