Wookie Warriors Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL83

Dette er 2021 udgaven af Wookie Warriors udvidelsen.

Tilføj en formidabel enhed af stærke Wookiees til dine Star Wars: Legion-hære med Wookiee Warriors Unit Expansion! Denne høje og ærefulde art kan prale af næsten uovertruffen fysisk styrke og vildskab, og nu kan både the Galactic Republic og Rebel Alliance gøre brug af deres formidable færdigheder.

Med Wookiee Warriors Unit Expansion får du seks Wookiee Warrior-miniaturer, der kan samles og bruges på mange forskellige måder, herunder som enten en nærkamps-enhed, der bærer Ryyk-klinger og Kashyyk-pistoler, eller en enhed af Wookiee-skarpskytter, der affyrer X1 Carbines. Uanset hvordan du samler dine miniaturer, inviterer fire opgraderingskort dig til at bruge disse enheder for både republikanske og oprørsfraktioner. Derudover kan en miniature, der repræsenterer en Wookiee Chieftain, gå ind i kampen som Republic kommandant, og et femte enhedskort og tre kommandokort giver dem mulighed for at fintune din strategi yderligere. Endelig inviterer otte opgraderingskort dig til at tilpasse dine enheder med Wookiees, der bærer en række forskellige våben.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
215,10 DKK
239,00 DKK
Du sparer: 23,90 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,24
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: