BX-series Droid Commandos Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL72

Disse droidkommandoer repræsenterer et stort skridt fremad i forhold til deres B1 Battle Droid fætre. Udspekulerede, snu og dødbringende i nærkamp er disse elite kommandodroider i stand til at lægge fælder og baghold for at fange deres fjender på sengen, inden de afslutter dem med laser salvoer eller tæt og personligt med deres dødbringende vibroswords.

De syv umalede, detaljerede BX-serie droid-kommandominiaturer du finder i denne udvidelse, kan i høj grad tilpasses til dine ønsker. Flere valgmuligheder for våben - herunder blaster, vibroswords og en dioxis ladning - såvel som deflector shields giver dig friheden til at bygge den enhed af kommandodroider, du altid har ønsket dig. Ud over deres udseende kan otte opgraderingskort hjælpe dig til at finjustere, hvordan dine droider fungerer i kamp, mens to enhedskort giver dig chancen for at stille dem enten som en fuld enhed eller et to-mand strike team.

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm

229,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,2
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: