Resistance Hidden Agenda

Model/varenr.: IBC9378

 Skjult dagsorden er en udvidelse til The Resistance, der består af tre forskellige moduler:

 
Assassin Modul: Lige siden vi offentliggjorde The Resistance: Avalon anmodningen har været at tage de spændende nye roller fra Avalon og gøre dem tilgængelige for The Resistance. Vi er meget glade for nu at gøre det til rådighed - Assassin modul skjult dagsorden indeholder alle de Avalon roller, rethemed og omdøbt til at passe ind i The Resistance Universe.
 
Afhopper Modul: To varianter i én blev Defectors indgår som en del af Avalon promotions. I en variant kan Defectors skifte troskab under spillet - at sikre, at spillerne er aldrig helt sikker på, hvem de skal stole på. I den anden variant-version af de to Defectors kender hinanden - at sikre, at de beskyldninger om bedrag begynder helt fra åbningen af ​​spillet.
 
Trapper Modul: Hver foreslåede Mission Team indeholder en ekstra person, der ikke vil gå på mission. Lederen vil isolere en medarbejder og se deres enhver bevægelse - at sikre, at de ikke kan gøre missionen mislykkes. Hvis du er en spion på Mission Team, vil du aldrig vide, hvis du vil forårsage en mission for at fejle eller blot være at give din identitet væk. Men modstand medlemmer bliver nødt til at godkende nogle missioner vel vidende, at en spion er på dem, og har tillid til, at lederen vælger at isolere spion.
99,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,094 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: