Gamora Hero Pack

Model/varenr.: FMC18EN

Trænet og plaget fra barndomsben af ​​den gale titan Thanos, Gamora er en dødbringende kriger, der er i stand til at bruge næsten alt som et våben og fjerne fjender med fatal finesse. Ikke længere under Thanos' kontrol, rejser Gamora nu rundt blandt stjernerne som medlem af Guardians of the Galaxy, og hun er fast besluttet på at ingen skal lide, som hun har lidt.

Som medlem af Guardians of the Galaxy danser Gamora ind på scenen som en dødbringende storm i denne udvidelsespakke, der introducerer Gamora som en ny spilbar helt sammen med hendes femten signaturkort. Mens hun kommer med Aggression-aspektet som udgangspunkt, er Gamora unik, idet hun også kan have op til seks kort fra andre aspekter i sit dæk! Med begivenhedskort fra både Protection og Justice inkluderet i hendes forudbyggede dæk, vil du være i stand til at prøve hendes unikke taktiske flair lige fra start. Med utroligt kombinationspotentiale og evnen til både at give skader og thwarte schemes pålideligt er Gamora en alsidig helt og et værdifuldt medlem af ethvert hold. Du bliver glad for at have hende på din side!

Dette er ikke et selvstændigt spil, og kræver Marvel Champions: The Card Game grundspillet for at kunne spilles.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

119,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,125 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: