Grundstok Thunderers

Model/varenr.: GW84-37

Grundstok Thunderers er militariserede formationer ansat af flåden for at forsvare det. Den endeløse træning og boring, der udføres af Grundstok Academies, resulterer i høje disciplin- og marksmandskrav i deres kandidater - efter kommandoer fra deres officer, Grundcaptain, marcherer de, og klarer deres mål med imponerende fart og præcision. Affyring i næsten perfekt synkroniskitet skjuler en linje af Grundstok Thunderers midlertidigt blandt øjenskærende blink og våbenrapporter, da de frigiver en storm af ammunition, der kan stoppe selv de mest pansrede fjender i deres spor.

Denne flerparts plastikpakke indeholder de nødvendige komponenter til at samle 5 Grundstok Thunderers, professionelle soldater og Kharadron Overlords største kampstyrke. Hver af dem er bevæbnet med et aethershot riffel, med nogle imponerende klumpede specielle våben til rådighed som valgmuligheder - en aetheric fumigator, en Grundstok mortel (med en ekstra bombe til modellering på basen), en aethercannon (så kraftig, at duardinen der bærer den, behøver et blast Skjold) og en fem-barrel pistol kendt som decksweeper. Deres forseglede rustningsdragter er dækket af ventiler, rør og åndedrætssystemer, der bruges til at gøre luften velsmagende til deres aether-guld-lunger.

Der er muligheder for en gunnery-sergent og ærebærer - Gunnery-sergenten har et specielt dobbelt-barrelet aethershot-riffel, kan modelleres med et prostetisk ben, har 2 forskellige hovedoptioner og har en Drillbill: en bizar mekanisk fugl, der kan starte sig på fjender. Den ærebærer har en keystone tilføjet til sin kostpakke.

Dette kit leveres som 61 komponenter, og leveres med 5 Citadel 32mm Round baser.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,136 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: