Ticket to Ride Map Collection 6 – France & Old West

Model/varenr.: DOW720128

Spiller indeholder en dobbeltsidet spilleplade med Frankrig på den ene side og den vestlige halvdel af USA på den anden.

I den franske halvdel af denne udvidelse skal 2-5 spillere samle togkort og kræve ruter for at udfylde billetter på hånden, men de fleste af sporene på brættet er ikke farvede! Hver gang du trækker kort, skal du tage en farvet brik, der er 2-5 togvogne lang, og placere den brik på et tomt sporbed. Når du har gjort dette, kan enhver spiller gøre krav på den pågældende rute ved at smide de passende farvede kort fra hånden, som i ethvert andet Ticket to Ride-spil. (Ruter af enkelt længde er allerede farvede, og kortet indeholder en række gråfarvede færgeruter).

Flere sporbede på spillepladen overlapper hinanden, og når en brik er placeret på spillepladen, er alle sporbede, som krydses af denne brik, forbudt område, og der kan ikke bygges noget på dem. I slutningen af spillet scorer spillerne deres billetter, og der gives bonusser for længste sammenhængende rute og flest gennemførte billetter.

I den gamle vestlige halvdel af udvidelsen starter 2-6 spillere spillet ved at vælge (i omvendt spillerrækkefølge) en startplacering for en af deres tre bybrikker. Den første rute, som en spiller kræver, skal have denne by som et af ruteens to slutpunkter, og hver efterfølgende rute, som en spiller kræver, skal forbindes med spillerens eksisterende netværk.

Når en spiller har gjort krav på en rute, kan han placere en af sine resterende byer i begge ender af ruten ved at smide et matchende par togkort. Der kan kun være én bymarkør i hver by. Når en spiller bygger en rute, der har forbindelse til en by, der ejes af en anden spiller, kræver ejeren af byen point for ruten, ikke spilleren, der placerer togene. Hvis begge endepunkter af ruten har byer, får ejeren af hver by disse point. Den, der udfylder flest billetter i denne udvidelse, får 15 bonuspoint.

Som en variant kan du spille Old West med Alvin the Alien. Ingen spiller kan starte spillet i Roswell, og den første spiller, der bygger en rute til Roswell, får 10 point og placerer derefter Alvin-markøren i en by, som han/hun kontrollerer. Den næste spiller, der får forbindelse til denne by, får 10 point og flytter derefter Alvin som før. Den, der kontrollerer Alvin ved spillets afslutning, får 10 bonuspoint.

 

Dette er en udvidelse, og kræver et core game af Ticket to Ride.

 

Antal spillere: 2-6
I alderen: 8+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk, fransk, tysk, spansk, polsk, hollansk, finsk, dansk, svensk og norsk.

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,631 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: