The Mind, Dk

Model/varenr.: VEN8080

The mind er mere end blot et spil. Det er et eksperiment, en rejse, en holdoplevelse, hvor du ikke kan udveksle information, men vil blive en til at besejre alle niveauer i spillet.

 
Mere detaljeret indeholder dækket kort nummereret 1-100, og i løbet af spillet forsøger du at fuldføre 12, 10 eller 8 niveauer af spil med 2, 3 eller 4 spillere. På et niveau modtager hver spiller en hånd med kort svarende til niveauets niveau: et kort på niveau 1, to kort på niveau 2 osv. Samlet skal du spille disse kort i midten af ​​bordet på en enkelt kassere i stigende rækkefølge, men du kan ikke kommunikere med hinanden på nogen måde om hvilke kort du holder. Du stirrer bare ind i hinandens øjne, og når du føler, at tiden er rigtig, spiller du dit laveste kort. Hvis ingen holder et kort lavere end det du spillede, fantastisk, fortsætter spillet! Hvis nogen gjorde, kasserer alle spillere med forsiden op alle kort lavere end det du spillede, og du taber et liv.
 
Du starter spillet med en række liv, der er lig med antallet af spillere. Tab alle dine liv, og du taber spillet. Du starter også med en shuriken, og hvis alle ønsker at bruge en shuriken, kasserer hver spiller deres laveste kort opad og giver alle informationer og får dig tættere på at fuldføre niveauet. Når du gennemfører niveauer, kan du måske modtage en belønning for en shuriken eller et ekstra liv. Udfyld alle niveauer, og du vinder!
 
For en ekstra udfordring skal du spille The Mind i ekstrem mode med alle spillede kort, der går på stakken med forsiden nedad. Du kigger ikke på kortene, der spilles, til slutningen af ​​et niveau, hvor du taber liv på det tidspunkt for kort, der spilles i orden.
139,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,274
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: