Konja

Model/varenr.: PCG006

Konja er et afprøv dit held og ressourcestyringspilspil, hvor 2 spillere konkurrerer som guider, indkaldt af en gammel konge til at manifestere en stor storm og bringe regn til et tørt land. Ved rullende terninger og aktiverende magtfulde staver og relikskort får spillere Guld, Magick, Power og Clouds.

Konja spilles over en række runder; i hver runde fuldfører hver guiden deres tur, før spillet fortsætter til deres modstander. På deres tur vælger en guiden først de tilgængelige forfædre, som giver den aktive guiden en favor, og begge guider er en velsignelse. Gaver og velsignelser består af bonushandlinger, herunder forfriskende stavkort i hånden, køb og salg af relikort og vinder skyer.
Den aktive spiller ruller terningerne og ved hjælp af manipulation af Relic og Spell-kort skaber nyttige tærskekombinationer:

Single die viser en høj nummer belønning Power tokens, som bruges styrke effekterne af Relic kort.
Et par terninger belønner Magick tokens, som aktiverer Stavekort i hånden.
Kører (tre eller flere terninger med på hinanden følgende tal) belønner guldtønner, som bruges til at købe Relic-kort fra Tilbudene og ofres for Clouds.
Tre eller flere terninger, der viser det samme nummer, vinder Cloud tokens, som er værdige point i slutningen af ​​spillet.
Den første guiden til at akkumulere 21 eller flere point værd for Clouds udløser den sidste runde af spillet. Når begge guider har afsluttet deres tur, slutter spillet, og guiden med flest point bliver erklæret vinderen.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,736
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: