Flash Point: Fire Rescue

Model/varenr.: FPF2IBC

Opkaldet kommer ind... "911, hvad er din nødsituation?" I den anden ende lyder et panisk svar: "BRAND!" Øjeblikke senere tager du de beskyttelsesdragter på, der skal holde dig i live, samler dit udstyr og skynder dig til stedet for et flammende inferno. Holdet har kun få sekunder til at vurdere situationen og udtænke en angrebsplan - så går I i aktion som de trænede professionelle, I er. Du skal se din frygt i øjnene, aldrig give op og frem for alt arbejde som et team, for ilden raser, bygningen truer med at kollapse, og der er liv i fare.

Det skal lykkes for jer. I er de modige mænd og kvinder inden for brandredningstjenesten, og folk er afhængige af jer. Det er det, I gør hver dag.

Flash Point: Fire Rescue: Fire Rescue er et samarbejdsspil om brandredningsarbejde.

Der er to versioner af spillet i Flash Point, et grundspil og et ekspertspil.
I begge varianter forsøger spillerne at redde 7 ud af 10 ofre fra en rasende bygningsbrand.
Mens spillerne forsøger at redde ofrene, spreder branden sig til andre dele af bygningen, hvilket forårsager strukturelle skader og muligvis blokerer veje gennem bygningen. Hver tur kan en spiller bruge handlingspoint til at forsøge at slukke brande, bevæge sig gennem bygningen, flytte ofre ud af bygningen eller udføre forskellige særlige handlinger som f.eks. at flytte udrykningskøretøjer. Hvis 4 ofre omkommer i branden, eller hvis bygningen kollapser på grund af for store strukturelle skader, taber spillerne. Ellers vinder spillerne øjeblikkeligt, når de redder et 7. offer.

Ekspertvarianten, der er inkluderet i spillet, tilføjer tematiske elementer som f.eks. flash over, brændbare materialer, tilfældig opsætning og variationer i spillets sværhedsgrad fra nybegynder til heltemodig. Spillet indeholder et dobbeltsidet bræt med to forskellige bygningsplaner, og der er flere udvidelseskort til rådighed.

Antal spillere: 2-6
Alder: 10+
Spilletid: 45 minutter
Sprog:  Engelsk

269,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,07 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: